Nya smyckestrender 2022

mars 10, 2022

Att addera några smycken är ett enkelt sätt att piffa upp och förändra en look. Du kan göra en vardaglig look mycket mer intressant bara genom att addera ett smycke. Det är bra att tänka på vilka plagg du tar på dig tillsammans med dina smycken för att få en riktigt snygg outfit. Om du behöver nya snygga moderiktiga kläder ska du kolla in Tommy Hilfiger som har massor med fina kläder i sitt sortiment. Tommy Hilfiger är ett välkänt varumärke som har funnits länge. Kläderna som Tommy Hilfiger säljer är av premiumkvalité och väldigt bekväma. Så om du vill ha både komfortabla och snygga plagg ska du välja deras kläder. När du har uppdaterat garderoben kan du göra samma sak med smyckegarderoben. Det finns massor med härliga smyckestrender det här året som du kan inspireras av.

Många trender som gör comeback

Ett statement-smycke kan lyfta hela din look till nya höjder. Du kan även bära flera olika smycken i olika stilar och material för att förändra ditt utseende. Det här året har du alla möjligheter att ta ut svängarna. Det är endast din fantasi och personliga smak som sätter gränsen. Om du vill vara lite extra trendig det här året kan du satsa på bland annat supertrendiga choker-halsband, en magkedja, klassiska pärlor eller guldsmycken. Det finns något för alla smaker den här säsongen.

Inspireras nya trender

Chokerhalsband var högst aktuellt på 00-talet och nu har halsbandet gjort storstilad comeback. Det finns massor med fina varianter av choker-halsbandet att köpa nu. Magkedjan är också något som har kommit tillbaka. Det finns flera olika kedjor, allt från silvriga länkar till kedjor med stora pärlor. Guldsmycken i olika varianter är något att satsa på den här säsongen. Helst ska de vara i skinande blankt guld. Exempelvis passar ett kort och maffigt halsband lika bra till vardags som till fest. Motsatsen till guld är de färgglada smyckena i plast som nu är väldigt trendiga. Du kan med fördel välja ett eller flera klatschiga smycken för att snabbt pigga upp en mer nedtonad stil. Släpp loss den lekfulla sidan och var kreativ med färgglada smycken.